Top cool
Membrii noiCine e onlineCautareIntra in contInregistrare
 
 

  Termeni si conditii.

Va recomandam sa cititi cu atentie acest regulament al sitului .Prin acesta se stabilesc termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului Likeu.ro.

Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile acestuia, trebuie sa le respecti pe toata durata utilizarii ca membru. Daca nu esti de acord cu termenii, poti sa nu te inregistrezi si sa nu utilizezi serviciile oferite de acest site.
Avem dreptul de a modifica oricand:
- aspectul, optiunile, facilitatile site-ului
 - termenii si conditiile acestuia;
- orice schimbari care vor aparea va  vor fi trimise prin e-mail.
Utilizarea site-ului de catre membrii ce au fost informati de eventualele modificari  se considera ca fiind  acceptate in mod automat.
Pentru a fi la curent cu toate modificarile aparute recomandam citirea cu regularitate a termenilor şi conditiilor.

Cum devii membru al acestui site.
Pentru a deveni membru trebuie sa completezi  formularul de inscriere cu  cateva date personale necesare. Acestea trebuie sa fie reale si complete. In cazul in care datele furnizate de tine sunt  incomplete sau false, ne rezervam dreptul de a-ti interzice accesul pe site si in mod automat desfiintarea profilului tau.

Profilul si parola ta.
In formularul de inscriere trebuie sa alegi un nume al profilul tau. Ne rezervam dreptul de a sterge orice denumire de cont care:
- aduce vreo ofensa in vreun mod direct vreunei persoane sau  grup;
- creeaza confuzie;  

-  este obscen.
Iti poti anula profilul oricand si din orice motiv. La randul nostru, avem dreptul sa iti interzicem accesul oricand si din orice motiv fara un avertisment.Profilul tau este personalizat si securizat prin parola. Parola iti va fi trimisa dupa inscriere la adresa de email pe care ai completat-o in formularul de inscriere. Daca ai completat o adresa de email falsa, nu vei primi parola si nu vei putea accesa contul tau de pe Likeu.ro.

Nu trebuie sa dai nimanui parola sau sa permiti accesul altei persoane  la contul tau . De asemenea, prin  consimtamantul   dat  asupra  textului de fata,  te angajezi sa nu dai sau sa vinzi accesul la site prin profilul  pe care il ai pe site.

Esti responsabil pentru securitatea profilului si a parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul profilului tau. Daca nu mai  preyinta incredere  siguranta contului tau,  iti recomandam sa schimbi parola. Fiecare utilizator va detine un singur cont pe site. In cazul in care ai mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site.

Conduita ta pe site
Devenind membru al sitului, esti de acord ca:
- esti raspunzator pentru continutul tuturor informatiilor introduse de tine pe site sau transmise catre alti membri;

- continutul informatiilor  introduse de tine pe site si transmise catre alti utilizatori nu au in componenta lor expresii obscene, jignitoare, discriminatoare,  amenintatoare,  ilegale sau orice alt tip de materiale care ar putea viola in orice fel drepturile celorlalti utilizatori;
- vei folosi serviciile  de pe site in conformitate cu regulamentul;
- nu vei introduce in profilul tau informatii cu conotatii obscene sau informatii confidentiale despre alte persoane;

- nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. Pozele de pe profil trebuie  sa fie reale,iar poza principala a contului tau trebuie sa fie cu tine, destul de mare si clara incat sa se distinga  ca este vorba de detinatorul contului respectiv.  Ne rezervam dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste conditii;
- nu ai dreptul de a utiliza site-ul pentru a face reclama cu scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri;

- nu vei putea spune  ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi
- nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site;
- nu vei folosii situl in orice mod pentru a transmite prin intermediul lui materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului;
- nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit;

- esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori.
Opiniile, sfaturile, declaratiile, ofertele sau orice alte informatii existente pe site apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul raspunzator pentru autenticitatea lor. Echipa Likeu.ro nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale, clare sau folositoare si nici nu este responsabila pentru opiniile exprimate de membrii site-ului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau neplaceri cauzate ale unor membri ai sitului care s-au bazat pe aceste informatii.

Avertisment
Este posibil ca alti utiliyatori sa introduca pe site sau sa iti transmita materiale jignitoare, agresive sau obscene. De asemenea, este posibil ca alti utilizatori sa obtina informatii confidentiale despre tine si sa le introduca pe site. Nu ne facem responsabili pentru decizia ta de a dezvalui anumite informatii personale pe site. Te sfatuim sa selectezi cu grija informatiile pe care le pui la dispozitia celorlalti membrii. Echipa Likeu.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a tuturor materialelor introduse pe site. De asemenea,echipa Likeu.ro are dreptul,  nefiind obligatii, sa stearga orice material care incalca conditiile impuse de acestui regulament. Fiecare membru in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el pe site si pentru continutul mesajelor private.

Copyright.
Toti utilizatorii trebuie sa respecte drepturile  celorlalti membri la intimitate. Din moment ce ai introdus  pe site a un material, esti considerat titularul de drept al acestuia. In cazul fotografiilor postate de tine pe site, prin acest regulament accepti sa ne cedezi dreptul de copyright asupra lor. In cazul in care constati ca o copie a unui material personal este disponibila pe site fara acordul tau sau ca a fost incalcata legea copyright-ului, te rugam sa ne informezi mentionand:
- despre ce e vorba in materialul respectiv;
- unde poate fi gasit pe site(linkul);
- adresa ta de e-mail.

Likeu.ro nu ofera nici un fel de garantie pentru:
- securitatea utilizatorilor site-ului;

-  nemultumirile legate de functionarea site-ului;
-  nemultumirile legate de mesaje. Problemele sesizate ne rezerva dreptul,nefiind obligati de a verifica problema aparuta;
- pierderile de informatii.

Respectarea prezentului regulament stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie.

Orice incalcare a acestuia este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea profilului si la interzicerea accesului pe site.
La sfarsitul fiecarei luni punctele se reseteaza pentru ca toti membrii sa aiba posibilitatea de a fi in top. Castigatorii din lunile anterioare nu vor mai putea fi votati.

In formularul de inscriere, fiecare utilizator isi acorda consimtamantul  prin faptul ca a citit prezentul regulament si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia.